Klubbens historie går over 100 år tilbage. I anledning af 100-års jubilæet i 2006 blev der lavet et jubilæums-skrift, hvor klubbens historie blev beskrevet. Læs jubilums-skriftet ved at klikke HER.


I dag er det en veldrevet klub med et højt aktivitetsniveau. Dette kan bl.a. ses ved de mange deltagere vi har ude til forskellige stævner, kurser og meget andet.

I forhold til størrelsen er Vestfalster Skytte Forening en af de mest vindende. Vi har haft adskellige danmarksmestre, landsholdsskytter osv.

Derfor vil klubben også være under stadig udvikling, f.eks. på ungdoms-området, hvor vi bl.a har flere Danmarksmestre og "guldholds-deltagere".


Vi har i den "anden ende" af alderskalaen veteran-skydning, hvor der bl.a. hver onsdag formiddag er "råhygge" og skydning i store mængder. Også her er klubben fremme blandt de bedste bla. medflere top 3 placeringer de seneste år.


MEN.. selvom vi er MEGET stolte af de flotte resultater som klubbens skytter får, er det vigtigste at alle føler sig velkomne og er en del af klubben. Derfor gøres der meget for at alle kan være med på eget niveau.. Blandt andet er der sær-regler til alle afslutninger, så alle har en fair chance for en præmie. Der bruges derfor også mange kræfter på at nye medlemmer får den hjælp de skal bruge, således de hurtigt føler sig "hjemme". Den vigtigste præmie er da også Flid- og Venskabspokalen. Denne gives til dem der gør klubben til et godt sted at være..

 

I forbindelse med udviklingen af klubben er der renoveret på 15 m. anlægget, så det nu fremstår som nyt.